Het verhaal van K

Ons verhaal …. Het lukt niet….al tig keer begonnen en dan eindigde het in tranen als ik al in het begin vertel over het leergierige vrolijke sociale gezellige mannetje…..dat nu een lege schil is…..op 4,5 jaar al dood wilde want school was vreselijk….op 11 jaar voor de trein wilde springen….omdat po hem kapot gemaakt heeft, de overstap naar hb onderwijs hem niets bracht en nog steeds niet passend was en ook daar de intentie niet was passend te maken, de versnelde overstap naar vo hem nog duidelijker maakte dat passend onderwijs er niet is en niemand het wil maken…..dat mannetje dat met 11 op het station stond en klaar was om te springen voor de aankomende trein. Gelukkig bedacht dat ondanks al zijn woede aanvallen thuis, thuis wel een veilige plek is en het bespreekbaar maakte. Wij als ouders hoorden weer dat school niets kon, er was weer of nog steeds geen geld om iets te doen….145+…..dat staat dan op een papiertje waar niemand iets mee kan, wil en laat staan iets doet.

Tranen stromen want mijn kind is kapot gemaakt door het niet passende onderwijssysteem. Ptss door po, depressief, suïcidaal, wantrouwend naar de wereld, angstig, extreem sociaal wenselijk en kwijt…..

En dan ben ik nog niet eens begonnen met schrijven over eveneens getraumatiseerd dametje……en hoe kapot wij als ouders zijn….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.